Jættehøj Børnehave

Jættehøj Børnehave er en af fire afdelinger under Firkløveren. Alle fire afdelinger er certificeret Sangglad institution gennem Sangens Hus. Sang er en nøgle til kulturel forståelse af traditioner, historie og fælles oplevelser og samtidig er den forbundet med kroppen. For børn kan sangen være et sprog, som åbner verden på en ny måde. Sangen er vejen til glæde, fællesskab og gode børneliv.

Jættehøj Børnehave er en kommunal institution, beliggende Døesvej 107, Holstebro.

Husets indretning er meget traditionel for en ældre institution, med tre grupperum, en lang gang en dejlig sal og ny personalerum samt andre små tilstødende opbevarings/vaskerum samt tre børnebadeværelser.

Vores udendørs legeplads er indrettet med forskellige legeredskaber, så som klatretårne, gynger, stor sandkasse, lidt græs, et stykke skov areal med klatre træer, bålplads og flisebelægning. Der er god mulighed for at køre på cykler, moon-car og andet.

Den nye flisebelægning på legepladsen, er hævet langs huset så vi har en god terrasse, hvor der er flere borde/bænke med god mulighed for aktiviteter og udendørs spisning.

På den anden side af huset har vi en lille legeplads med græs. Den bruger vi til mere ”stille” aktiviteter. Om sommeren er det her vi kan have bade og vand aktiviteter.

Vores grundnormering er 45 børn - Børnene er tilknyttet to stuer: Jordbærstuen for de 3-4 årige, Radisserne for de ældste børn.

Pædagogisk læreplan

Firkløverens pædagogiske læreplan